ВАЖНО Е ТВОЕТО ЗДРАВЕ ... ВАЖЕН СИ ТИИнформирайте се безплатно

...
 ВАЖНО Е ТВОЕТО ЗДРАВЕ ... ВАЖЕН СИ ТИИнформирайте се безплатно
Коментари Харесай

Здравословно, бързо и лесно отслабване под лекарски контрол

 

ВАЖНО Е ТВОЕТО ЗДРАВЕ... ВАЖЕН СИ ТИ

Информирайте се гратис на: 0888 728 283

Essential Diet е лаборатория по хранене, основана от екип от лекари, фармацевти, експерти по хранене и диетология.

По последни данни България е на едно от челните места в Европа по наднормено тегло, заради висококалоричното хранене, ниската физическа интензивност, придружено с  прочувствени или психически проблеми.



Методът Essential Diet , дошъл от Испания, е фокусиран върху загубата на тегло, основано на нисковъглехидратно-нормопротеиновата диета, потвърдила ефикасността и сигурността си през годините, под надзор на медицински експерти. Диетата е чудесна за забързаното всекидневие и за всички, които не намират време за приготвянето на диетични блюда, защото тя ви ги дава в подготвен тип, дозирано, с великолепен усет.  Има от кроасани, течен шоколад с лешници, палачинки, самун, паста, сухари, омлети, филе от сьомга, пилешки хапки, шейкове, кремове, супи, наденички с кетчуп и горчица, салчичон, шоколад, кексчета, бисквитки, пица, вафли, орео, чипс, начос, даже желирани бонбони. Всички те, приготвени посредством най-високи технологии, тъй че да съдържат висококачествени белтъчини и съвсем никакви мазнини и въглехидрати, без алергени и нездравословни адитиви. Добавят се и избрани зеленчуци, които се употребяват пресни или може да развихрите кулинарните си умения. Нашата цел е да помогнем в постигането на здравословно тегло, което да се поддържа дълготрайно, като предоставяме техники за хранително превъзпитание и насоки за физически извършения.

 

ПРИНЦИПИ НА МЕТОДА ESSENTIAL DIET

Нормобелтъчна диета, която се основава на:

- Консумиране на протеини с висока биологична стойност, без загуба на мускулна маса.



- Прием на нисковъглехидратни зеленчуци, подпомагащо чревния пренос.



- Минимален банкет на мазнини и въглехидрати, което води до нужната загуба на тегло, консумирайки мастните натрупвания в организма.





- Постепенно въвеждане още веднъж на всички храни посредством стратегия на хранително превъзпитание и насоки за физически извършения. Целта е да се придобият здравословни привички, които ще Ви оказват помощ да поддържате тежестта дълготрайно.

 

УСПЕХЪТ  НА МЕТОДА ESSENTIAL DIET е забележим още първата седмица с лесното понижаване обиколката в коремната област, отличната приемливост, надзор на глада, възприятие за задоволеност и жизнеспособност, бърза акомодация към ритъма на живот на всеки, а към края на първия месец - понижаване равнищата на холестерол, високо кръвно налягане, висока кръвна захар и други
С вярното последователно въвеждане на въглехидратите още веднъж и поредните физически извършения, ще се избегне страховития резултат на увеличение на тежестта. Отслабването с метода е елементарно и забавно, употребяват се всички типове храни, без възприятие за апетит, единствено в границите на разрешените до 800 кКал на ден.

 



ВАЖНО Е ТВОЕТО ЗДРАВЕ... ВАЖЕН СИ ТИ

Информирайте се гратис на: 0888 728 283

 

*публикация

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР